Kerstkrans TuinWereld Malden-Tiel-Wijchen

Datum:
Locatie: TuinWereld Wijchen
Kerstkrans TuinWereld Malden-Tiel-Wijchen

Geurende kerstkrans

De kerstkrans is onlosmakelijk verbonden met kerstdecoratie. Wel zijn er nieuwe technieken, materiaalkeuzes en toepassingen. Zo zien we dit jaar hele minimalistische maar ook rijk gedecoreerde kerstkransen met mooie natuurlijke accenten. Wat dit jaar echter niet in jouw kerstkrans mag ontbreken zijn geurende ingrediënten. De géurende kerstkrans creëer je door de krans te versieren met naar lekker kerst ruikende materialen.

Daarom organiseren Green Your Day en het tijdschrift Margriet een nationale workshopdag. Dit doen we in samenwerking met diverse tuincentra waaronder Tuinwereld, zodat er altijd een workshopplek bij jou in de buurt is. Op 20 december a.s. maken we samen de Geurende Kerstkrans, bedacht door Romeo Sommers. Voor 29,95 ontvangen de tuincentra je in een gezellige sfeer, leer je te werken met groen en decoratie en aan het eind van de workshop neem je natuurlijk de krans mee naar huis.

Nu voor de speciale prijs van € 29,95

Je kunt je aanmelden bij een TuinWereld vestiging bij jouw in de buurt! 
Of schrijf je online in op greenyourday.nl
 

Locatie:

Deze workshop wordt gegeven bij TuinWereld Malden, TuinWereld Tiel en TuinWereld Wijchen op dinsdag 20 december om 11:00 uur.