Retourneren en ruilen

Wat is de retourtermijn van mijn online bestelling?

Na ontvangst van je webshopbestelling kunt u deze binnen 14 dagen ruilen/retourneren. Gedurende deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Voor meer informatie, lees de algemene voorwaarden. 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. U kunt de bestelling ook zelf terug brengen naar ons tuincentrum: TuinWereld Wijchen, Bijsterhuizen 3004, 6604LR in Wijchen. Voordat u de bestelling terugstuurt of terugbrengt verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar: wijchen@tuinwereld.nl.  Meer informatie over retourneren lees je in de algemene voorwaarden.

Kan ik mijn bestelling ruilen?

Voor het omruilen van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd. Wilt u een bestelling omruilen, neem ook dan eerst contact op met onze klantenservice. Let op: levende producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Wat is mijn herroepingsrecht?

De herroepingsrecht is een wettelijk recht voor iedere consument. Binnen een termijn van 14 dagen mag een consument zonder opgave van reden een overeenkomst herroepen. Een overeenkomst is in dit geval een aankoop. Het herroepingstermijn gaat in vanaf de dag dat de consument een aankoop heeft ontvangen. Houd er rekening mee dat er regels verbonden zijn aan het herroepingsrecht. Zo dient de consument zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking gedurende het herroepingstermijn. Voor meer informatie en regels m.b.t. het herroepingsrecht kun je de algemene voorwaarden doorlezen.

Is retourneren gratis?

Kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. Wanneer u zelf een product komt terugbrengen zijn hier vanzelfsprekend geen extra kosten aan verbonden.